Mit Hoved er et Radioteater

Udkommet september 2021

Tag med på en rejse ind i et skabende sinds krinkelkroge. Med mange forhindringer undervejs. Såsom selvsaboterende angst og tvivl, truende perfekte liv på sociale medier, farefulde overspringshandlinger og selvhjælpsguruer, der garanterer ubegrænset succes.
Mit Hoved er et Radioteater følger forfatterens proces med at udrense indre og ydre støj, for at kunne stå ved den, hun er inderst inde, brede vingerne ud og indtage det liv, der er hendes.


Du kan købe bogen her…


Læserne- og lytterne siger:

Det er en virkelig stærk bog. Meget af det, Thulla fortæller om, hendes tvivl, frygt, blokader, forløsninger og inspirationer, kan jeg nikke genkendende til. Jeg kommer helt sikkert til at høre den igen. Ligesom Michael Endes Den Uendelige Historie – én af mine yndlingsbøger – er det en bog man bliver nødt til at læse eller høre mere end én gang, fordi den hele tiden vil vække genklang i forhold til livserfaringer, og hvor man er i éns eget liv, og det at være menneske. Faktisk vil jeg mene, at Mit Hoved er et Radioteater for mig er et tættere skridt på det at blive hel, også kunstnerisk set.”

– Anna Sophie Thalbitzer Lübeck (født blind)
Skuespiller

Bogen er raffineret opbygget. Det plagede og meget tænksomme jeg, i konstant dialog med de andre kloge stemmer, hvor de så end dukker op henne. Rytmiske meget fine dramatiske dialoger, der klæder det fragmentariske. og ind imellem og især mod slutningen glider over i egentlige fortællinger og anekdoter. Midt i sine klagesange er bogen fuld af både selvironi og humor. Slutningsafsnittet omkring faderen, Niels Birger Wamberg’s død, er særdeles bevægende og smukt.
“Mit Hoved er et Radioteater” er autofiktion på sin helt egen måde – en helt ny, overbevisende genre
.”

Hanne Marie Svendsen
Forfatter

Mit Hoved er et Radioteater rammer mit hjerte. Vidnesbyrdet får mig både til at grine og græde, føle glæde og vrede. Da jeg lyttede til Radioteatret, tænkte jeg: Endelig én, der tør fortælle omverdenen om sit inderste – gribende, hudløst ærligt og uden pynt.

Bogens sidste afsnit om faderens død er så smukt og følelsesladet, at tårerne triller. Lydbogen er prydet med lydeffekter og gudesmuk musik, alt perfekt afstemt til fortællingen. Jeg elsker den bog – tak til Thulla for hendes mod!

– Marianne Sophie Gielstrup
Sygeplejerske

Jeg ELSKER Mit Hoved er et Radioteater! Går og rydder op imens jeg skraldgriner og tænker shit … sagde hun virkelig det … Kæft, det er frigivende og intelligent skrevet. Lidt ligesom barnet i Kejserens nye Klæder … “jamen han har jo slet ikke noget tøj på!

– Julia Maria
Sanger og sangskriver

MIT HOVED ER ET RADIOTEATER er intet mindre end et mesterstykke. Den er personlig, indsigtsfuld og en meget spændende rejse. Musik, oplæsning og den skrevne bog smelter sammen og skaber synergi uden sidestykke.

– Anders Toftkær
Senior Executive Search Consultant

Lå i haven og lyttede til lydbogen, mens tårerne konstant trillede ned ad kinderne på mig – ind i mellem tilsat høj, ukontrolleret grinen. Til sidst måtte jeg gå ind, for når jeg lo, var det så ukontrolleret, at jeg blev bange for hvad naboerne tænkte… Det er som om bogen er skrevet præcis til mig (det ved jeg jo godt den ikke er) – men den virker som en fødselshjælper, selv om jeg ikke ved, hvad der skal fødes. Der bankes nænsomt hul  på en skal – ligesom før man piller et æg.” 

– Anette Blok
Kunstner, massør

“Jeg nyder sproget, kreativiteten og den totale ærlighed hvormed forfatteren giver mig som læser adgang til sine dybeste lag under huden og ind i de mangfoldige aspekter af hendes personlighed. Og så formidler dette radioteater bare så megen psykologisk indsigt i det menneskelige sinds finurligheder og krumspring”

– Henrik Juul
Autoriseret psykolog og erhvervspsykolog

Bogen er ret vild – komplet genre-nybrud! Jeg er medrevet og voldsomt underholdt på skift.

– Kathrine Lilleør
Sognepræst

Den Onde Stedmor

Bogen fik stor bevågenhed i pressen, og var i P1, P4 & TV2 på selve udgivelsesdagen.