Hovedtelefoner

Mit hoved er et radioteater

Bogen er bygget op som et radioteater, hvor vi kommer ind i hovedpersonens hoved og hører stemmerne tale til hende. I lydbogen udspiller det sig som et decideret radioteater, med alt hvad det indebærer af lyde, musik og karakterer, produceret af forfatteren selv.
“Mit Hoved er et Radioteater” som lydbog er en helt særlig oplevelse, og et værk i sig selv.

“Jeg ELSKER Mit Hoved er et Radioteater! Går og rydder op imens jeg skraldgriner og tænker shit … sagde hun virkelig det … Kæft, det er frigivende og intelligent skrevet.” Julie Maria, sanger & sangskriver

Hør smagsprøver fra lydbogen:

Klip 1: Snak med Sorthat Muleby (indre dommer) 1:24

Klip 2: Lidt Facebook… med indre interviewer, 3D Human body model. 6:33

Klip 3 + 4: Fra kapitlet “Guldinderne”. 4:51

“Afsked” afslutter sidste kaitel, som handler om faderens, Niels Birger Wamberg’s, død. Musikken er skrevet til ham, tænkt til  dødsøjeblikket. Arrangeret af Thulla og Johannes Wamberg.

Komposition: Thulla •

Cello: Halina Wamberg  (svigerinde) •

Guitar: Johannes Wamberg  (søn) •

Fløjte: Christina Von Bülow  (veninde) •

Afsked

Lydbogen kan streames her…


Eller lån den på E-reolen


Mit hoved er et radioteater

Udkommet september 2021

Tag med på en rejse ind i et skabende sinds krinkelkroge. Med mange forhindringer undervejs. Såsom selvsaboterende angst og tvivl, truende perfekte liv på sociale medier, farefulde overspringshandlinger og selvhjælpsguruer, der garanterer ubegrænset succes.
Mit Hoved er et Radioteater følger forfatterens proces med at udrense indre og ydre støj, for at kunne stå ved den, hun er inderst inde, brede vingerne ud og indtage det liv, der er hendes.


Køb her

Du kan også købe bogen her…