Podcast: Den Åbne Kanal

Den Åbne Kanal er en seriøs og nysgerrig podcast om parapsykologi, nærdødsoplevelser, kommunikation med åndeverdenen og andre dimensioner. Thulla Christina Wamberg Kronaie er vært, og inviterer et par gange om måneden forskellige mennesker – både menige og forskere –  til at fortælle om deres konkrete erfaringer og oplevelser med den paranormale verden. Litteraturen og andre medier rummer vidnesbyrd i titusindvis om nærdødsoplevelser og efterlivet – men vi er først lige begyndt at turde pippe om det her i Danmark, på trods af at der findes en stor åndelig længsel i befolkningen. Hvad sker der når vi dør, og hvad er døden egentlig for noget? Hvad er bevidsthed? Hvorfor lever vi her på Jorden?  Den Åbne Kanal går ind bag slørene med et ønske om at sprede lys og håb, afmystificere døden og forhåbentlig gøre os lidt klogere på det overnaturlige, så det med tiden bliver ganske naturligt. 

Den Åbne Kanal er kreeret, produceret og tilrettelagt af Thulla. Piano: Mika Filborne

Vil du vide mere om nærdødsoplevelser, eller har du selv oplevet en og vil gerne i kontakt med andre oplevere, så kig ind på: http://www.ndo.dk

 • Lyt på:

  Din fortrukne podcast app, eller lige her på siden!

  4. Mediet Jens Johansen: Åndeverdenen er virkelig!

  Jens Johansen er pædagog og spiritistisk medie, og formand for Spiritismens Trossamfund. Han har siden barnsben været i kontakt med åndeverdenen, men valgte som ganske ung at lægge låg på, fordi det var for svært at takle. I dag har han fundet sig helt tilrette i den spiritistiske verden, og mærker åndeverdenen som noget helt naturligt. Jens barsler lige om lidt med bogen “Den åndelige virkelighed – en lærebog fra ånder til mennesker”. Hør ham dele ud af sin store erfaring i dette afsnit.

  Læs mere på: http://www.spiritismenstrossamfund.dk

 • Lyt på:

  Din fortrukne podcast app, eller lige her på siden!

  3. Nærdødsoplevelse, Beryl Kallesen

  Beryl er i dag 70 år, og pensionist. Da hun var ung, fik hun en graviditet udenfor livmoderen, og var ved at dø. Medens hun svævede mellem liv og død, røg hun ind i en anden verden, som føltes overjordisk og langt mere virkelig end denne. Hun husker alle detaljer, som var det i går, og oplevelsen ændrede hendes liv og syn på døden, som hun ikke frygter overhovedet. Hør hendes fantastiske beretning.

 • Lyt på:

  Din fortrukne podcast app, eller lige her på siden!

  2. Læge og PHD. Tobias Kvist Stripp

  Tobias Kvist Stripp er ved at skrive en PHD afhandling om blandt andet nærdødsoplevelser. Jeg har talt med ham om hvad nærdødsoplevelser er for et fænomen, hvor livsomvæltende det er for den enkelte, og hvorfor man ikke bare kan forklare NDO’s med at det er hallucinationer eller drømme.

 • Lyt på:

  Din fortrukne podcast app, eller lige her på siden!

  1. Den Åbne Kanal – introduktion

  Intro afsnit

1